Mezek számozása – feliratozása

Műhelyünk vállalja sportmezek számozását előre elkészített szabványos méretű felvasalható matrica segítségével. A megrendelő kérésére egyéni méretű vagy formájú számok készítése is megoldható. Csapatnevek, egyéni nevek vagy csapatlogók szponzor logók elkészítését is vállaljuk.

A számjegyek felvasalása egyénileg:

A sportmezek számozásához előre elkészített szabványos méretű felvasalható számjegyeket tartalmazó matricákat készítünk. Amelyek egyénileg is felvasalhatóak. A matricák megvásárlása esetén időt és pénzt takaríthat meg, nem kell Önnek a mezeket a nyomóműhelybe szállítania felszámozásra, hanem ezt Ön a saját otthonában, műhelyében is néhány perc alatt megoldhatja.

Az előre legyártott kész számok ( fekete, fehér) a következő magassági méretekben rendelhetők:

24cm – 12cm – 9 cm

vasalási hőmérséklet: 140-160 C fok, idő: 15 sec.

Vasalás kézi vasalóval: A sima talpú gőzölés nélküli vasaló ebben az esetben előnyösebb. Gőzöléssel ellátott vasalónál a gőzölési funkciót kapcsoljuk ki, állítsuk a vasalót közepes hőmérsékletre. Terítsük le a mezt egy asztalra, helyezzük rá a számot a mezre a hordozó papírral felfelé majd a vasalót erősen nyomjuk a textíliához. Így haladjunk végig a felületen. Ez az idő legalább fél-fél perc legyen. Közben igyekezzünk elkerülni a vasaló oldalirányú nyomását, mert az a matrica elkenődéséhez vezet.

A tartós és biztonságos vasaláshoz ipari hőprés ajánlott!
Gépgyártók: Durctech KFT Elektroprodukt KKT