Cégünk a 90-es évek elején kezdte meg működését. Ekkor kerültünk először kapcsolatba a filmnyomással. A piac adta lehetőségek gazdaságosabb kiaknázása érdekében az első időkben teljeskörű /univerzális/ szitázóműhely kialakításán fáradoztunk, ahol válogatás nélkül bármely alapanyagra igyekeztünk a megrendelő által kért minták felvitelét megvalósítani.

A mindinkább emelkedő minõségi és technológiai kívánalmak arra késztettek bennünket, hogy a sokrétűség helyett inkább egy területet kiválasztva szakosodjunk és ott a lehető legjobb eredmények elérésére törekedjünk.

Így első lépésünket a textilhez való kötődésünk jellemezte, majd ezt követően a Plastisol festékek bevezetése, és alkalmazása lett a cél. Ezen festékek megismerése és alkalmazása során adódott a lehetőség a saját készítésű transfer matricák gyártására. Így a 90-es évek közepére a direkt nyomás mellett a transfer nyomással történő nyomatok készítése is helyet kapott.

Műhelyünk a megrendelői igények maximális kielégítése mellett nagy hangsúlyt fektetett az állandó kutatások és fejlesztések eredményeinek termelésbe való bevezetésére és az ezzel járó minőség elérésének a minduntalan növekedésére. Ezért az egyik fő alapkövetelményünk az volt, hogy a műhelyünkön belül egy nyomat grafikus tervezésétől a szitakészítésen át a nyomat textilre történő felviteléig minden elvégezhető legyen. Ezáltal biztosítva a teljes folyamat nyomonkövethetőségét, és a rendszer adta hibák finomításainak, korrigálásainak lehetőségét.

Az évezredforduló számunkra is egy újabb fordulót jelentett. Műhelyünkben egy új technológia bevezetésére került sor a szublimációs transzfer nyomtatás elkezdésével. Ez egy újabb kihívást jelentett számunkra, de egyben egy újabb piacot nyitott meg, ezzel is növelve a lehetőségeinket.

Mi úgy érezzük hogy az évek során összegyűlt tapasztalataink mára a nyomatainkon visszatükröződnek, de ez “ csak a jelen “ , ami ma kuriózum az holnapra már rutin feladatnak számít. Ezért igyekszünk továbbra is nyitottan, érdeklődően a fejlődés útját megtartva a megrendelőink és ez által a magunk sikerének, örömének is eleget tenni.